Post by ivbubipinet on Feb 24, 2022 7:50:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים מגדילים מטבעות ▞▞▞
▞▞▞ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop 2022 version ▞▞▞
האפליקציה מושלמת!!! אין לה שום דבר רע.
אחרי כמה משחקים זה משעמםםםםםם
אני אוהב את המשחק הזה קבוצה אחת מנצחת והשנייה מפסידה אבל תאמין לי שאתה יכול לשנות הכל... כן יש למשחק כמה פרסומות אבל זה עדיין כיף!!
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop معمولی akik
משחק כיף אבל אתה פשוט עושה את אותו הדבר כל פעם מחדש ואתה אפילו לא מבין את הדברים המגניבים שאתה צריך לשלם או לראות מודעה ובגלל זה תמיד הפסדתי אבל אם יש לך כסף או אוהב לעשות את אותו הדבר הכל שוב ושוב קדימה תורידו את זה אבל בשבילי זה לא הקטע שלי
אני פשוט שונא את התוספות, זה כמו כל 10 שניות יש תוספת ואיך שהמשחק מוגדר לא עוזר עם העובדה שאתה לא יכול ליצור את הריקוד אלא להשתמש באלו שהם עשו שמתחיל להיות משעמם כשנגמרות לך השילובים. בסוף כל משחק סביר להניח שתמיד תנצח כי התוצאות כנראה מזויפות.
אני אוהב את המשחק הזה אבל יותר מדי פרסומות ואתה צריך לקנות חבילה כדי לקבל הכל במשחק!!! בלי לקנות להם כלום!!!!!!👎👎👎👎
משחק ממש כיף אבל זה לא כל כך הוגן שהיפ הופ תמיד מנצחים ואוהבי בלט חייבים להפסיד תמיד
המשחק הזה כל כך מדהים שאני אוהב אותו! הבעיה היחידה שהייתי מתקן היא הוספה שאתה צריך תוספות כדי לקבל את רוב הבדים, השיער והאיפור בבקשה תקן את זה.
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Jednoduché hry nabh
זה משחק טוב אבל אני שונא כשאתה צריך לשלם על כמה דברים. אם הכל היה בחינם, הייתי נותן לו 5 כוכבים.
אומג אני שונא את המשחק הזה בהתחלה הוא היה טוב אני אוהב את השיער את הצבעים את האנימציות המהלכים והשירים אבל אז הכל ננעל לא יכולתי לשחק כלום ואני יודע שזה כך שהמשחק יכול לקבל כסף אבל אולי הכל יכול להיות בחינם תן לנו לקבל הזדמנות להתרגל למשחק ולקבל חוויה מדהימה במשחק ואז להתחיל לנעול פריטים ולבקש מאיתנו לשלם ושלהם כל כך הרבה הוספות שזה נהיה קשה יותר לשחק
אני לא אדרג אף כוכב כי האפליקציה לא מורידה אותו ואומרת שלח משוב.. תקן את הבעיה הזו ואז אדרג כוכבים רבים..
זה משחק מדהים, אבל יש דבר אחד שמפריע לי איתו. לא מנסה לעשות שיעור שנאה אבל, יש רק פרסומות רבות. זה מפריע לי. יש לי גם שאלה. לקנות הכל זה כסף אמיתי?
אין סרטון כשאתה מוריד את זה, הוא לא שיחק אבל שיחקתי בו בעבר וזה משחק מעולה זו הבעיה שלי לא שזה לא משחק טוב.
זה היה בסדר אבל הבעיה העיקרית היחידה עם זה היא שאם לא היית משלם על זה תקבל פחות מ-50% סיכוי לזכות. אני לא יודע אם אני היחיד אבל אני לא אבזבז כמו 20 דולר מהכסף שהרווחתי קשה על מהלך ריקוד או תסרוקת!
אני כל כך אוהב את המשחק הזה
זה משחק מאוד טיפשי שאסור לך אפילו לבזבז את זמנך, כל דבר נעול אפילו תנועות הריקוד הטובות ביותר. משחק טיפשי!!!😡 הכה בלבנים! אבל בכל מקרה משחק מעולה😠 אבל אני עדיין לא אוהב את זה. להרבה רגשות מעורבים לגבי המשחק הזה, אבל האם אנחנו נאבקים בשחקנים אמיתיים או שהם רק של npc😒 אני רוצה לדעת! אף אחד לא צריך אפילו לשבח את המשחק הזה אתה רק מעודד אותו!👿 זה משחק לילדים למען השם. אני בן 13 מאיפה אני הולך לקבל את הכסף? עדיף שהמפיק יעשה משהו בנידון
עם זאת זה אמר עבור Teen's אבל האפליקציה הזו היא Grate לילדים, אני גם אוהב את האפליקציה הזו כי יש לה גם שמלות ושיער גם לאיפור! לדעתי זו אפליקציית Grate, לילדים ובני נוער!
משחק צדהים אבל יפה
המשחק הזה כיף להתלבש, אבל הכל יקר מדי עבור משחק להתלבש. כמו כן, הפרצופים הם די מפחידים ._. C(•^•C) ;-;
המישחק הזה ניראה סבבה אבל הוא לא יורד לי😒😤😠
משחק מדהים, גרפיקה נהדרת אבל אני לא מצליח לגשת ליותר צעדי ריקוד, זמן ועוד הרבה. המוזיקה משעממת, אשמח 2 לבחור מוזיקה משלי מהפלייליסט שלי. האם אני לא רואה שהרמות פועלות??
בכלל לא שיחקתי כי איך שהורדתי זה פשוט נטען לנצח!!!!
אני חושב שזה משחק נהדר, כי אתה בוחר באיזה כישרון אתה נהנה יותר ובחרתי בבלרינה כי נהגתי לעשות את זה כשהייתי בן 5, ותודה לאנשים שעשו את המשחק הזה תמשיך בעבודה הטובה
זה כיף אבל צריך פחות פרסומות ויותר עדכונים בפני עצמו
לקח עידנים לטעון. מאז העדכון יש לך רק 5 מהלכים או שאתה צריך לשלם בכסף אמיתי, מה שהופך את זה למשעמם. כל כך מאוכזב שלא קיבלת את זה שוב ואל תקנה את אפליקציית tgis, זה קרע
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Pro příležitostné hráče asig
אני אישית חושב שהמשחק הזה בסדר, אני נותן למשחק הזה 2 מתוך 5 כי אני חושב שאתם מנסים להרוויח כסף על ילדים קטנים על ששיחקו במשחק שאמור להיות הרבה יותר כיף ומהנה, אני פשוט חושב שזה לא הוגן כי אתה דוחף ילדים להתרגל לבזבז יותר כסף על משחקים, אני פשוט חושב שזה לא בסדר ולכן🤒 נמאס מהסוגים האלה של משחקים 😠😡👿😡😠👎👎👎
המשחק הזה כל כך מעצבן כי אחרי כל מהלך שאני עושה הוא אומר לי לקבל את הגרסה המלאה תמורת 7:10 פאונד 🙄 לא אין לי את זה לא הייתי ממליץ על המשחק הזה מאוד מאכזב
Castle Fusion Idle Clicker Hygge rozj
בבקשה, אתה יכול לעדכן את זה כדי שתוכל להתלבש ולעצב את רקדניות הגיבוי שלך וזה יהיה מדהים אם תעשה משחק עם במקום רק היפ הופ ובלט יש הרבה כאלה
אפליקציה מושלמת,ממליצה😍 אבל יש המוןןן פרסומות,זה טיפה מעצבן😏
זה משחק כיף אבל חבל שאי אפשר לרקוד גם היפ הופ וגם בלט
Encuentro: Ballet vs Hip Hop Casual tdix
כן, זה נהדר.. אני אוהב את הבגדים והריקודים שלהם..אבל יש בעיה קטנה, בכל פעם שאני קונה משהו וסוגר את המשחק הכל הולך כשאני פותח את המשחק שוב מאוחר יותר אז אני לא ממש יודע מה זה אבל מקווה שתוכל לתקן את זה.. תודה!
אני אוהב את הבעיה הזו רק מעט מדי פרסומות זה ממשיך לקפוא וזה יוצא מזה לא עובד טוב אני כל הזמן אומר מנותק כמו מה לעזאזל משחק לא מקוון נכון או אם זה לא רק הנקודה החמה שלי אבל זה לא נכון